Product Costing Software

Naast onze engineering diensten biedt Manuformance ook software oplossingen voor kostenberekeningen aan. De standaardmodules de 'ShouldCoster' bieden verschillende modellen voor een breed aantal maakprocessen. Daarnaast biedt ons softwarepakket een raamwerk om modellen specifiek aan te passen naar uw tarieven, rekenregels en machinepark.

Kijk voor meer informatie op www.shouldcoster.com, neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct een demo aan.

Efficiente kostenberekeningen van Cost Engineers

Detailberekeningen voor Cost Engineers

Onze gedetailleerde Calculation Module brengt uw Cost Engineers tijdsbesparing en efficiëntie. Met de gedetailleerde, aanpasbare kostenmodellen maakt u eenvoudig uitgebreide kostenberekeningen voor diverse maakprocessen. De gekoppelde masterdata zorgt voor consistentie in tarieven en aannames en onze modellen zijn gemakkelijk en snel te onderhouden en aan te passen. Gebruiksgemak en efficiëntie staan bij ons hoog in het vaandel!

Snelle(re) inschattingen voor uw offertes

Met de modellen van onze Estimation Module maakt u gemakkelijk en snel eerste kosteninschattingen voor uw offertes. Kost het afgeven van prijsindicaties bij offerteaanvragen uw team veel tijd en energie? Met de ShouldCoster maakt u direct eerste inschattingen, zodat u potentiële klanten snel kunt reageren. Geen match met onze huidige modellen? Onze Cost Engineers werken graag mee aan het opzetten en verbeteren van rekenmodellen specifiek voor uw bedrijfsproces en producten.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Snellere kosteninschattingen voor offertes

Kostenbewustzijn bij productontwikkeling

De standaardmodellen van onze Estimation Module zijn zo ingericht dat elke mechanisch ontwerper zelf ruwe kosteninschattingen kan maken. Zo kunnen engineers vroeg in het ontwikkelproces zelf kostendrijvers vinden en vermijden, en regelmatig controleren of het huidige oncept past binnen budget. Met de ShouldCoster kan uw hele team zelf actief met productkosten aan de slag. Zo creëert u direct bewustwording en eigenaarschap van kosten en maakbaarheid.

Meer informatie? Neem direct contact met ons op!